.

.

New Release

www.Disponohu.Com

Vazhdoni Edhe Me Tutje Te Jeni Pran Disponohu.COM Vizitorë(e) e/i nderuar, Kemi kënaqësinë t’ju përshëndesim dhe urojmë vizitë të këndshme nëpër faqet tona.Disponohu.Com është një webfaqe që prezenton 24 orë online muzikë. Adhuruesit tanë do të ndjehen më të lumtur pranë valëve tona, të cilat dëgjohen anembanë botës. Radio Zemra do të shuajë mallin dhe do të shërojë plagët e mërgimtarëve kudo që janë ata nëpër skajet e globit. Ritmi i muzikës shqipe do të ngrohë shpirtin e shqiptarëve dhe çdo copë atdheu të ndarë do ta bëjë bashkë e do ta ofrojë Radio Zemra - paraqet www.Disponohu.Com. #DisponohuTeam

Disponimi Juaj Knaqesia Jone !!!

Disponohu.Com, Disponohu.Net, CHAT, Gostivari, Gostivar, Shkurte, ShkurteGashi, Shkurte Gashi, Teuta, TeutaSeLimi, Teuta SeLimi , Gostivari, Gostivar, Lockat,AlbaChat, Chat, Shqip, Albanian, Chat, Kosova, Chat, Shqiperia, Chat, Albasoul, argetohu, Disponohu.NET, Argetohu, ARGETOHU, Mp3, Muzik, Shqip, Radio, Lajme, Forum, Humor, Foto, Femra, Genta, Adelna, Shpat, Kasapi, Ermal, Fejzullahu, Sinan, Hoxha, Leonora, Albume, Muzika, Mp3 Shqip, Muzik Shqip, Dani, Afrimi, Valle, Dasmash, Videoklipe, HipHop Shqip, Unikkatil, keng, Albumi, 2019, Kollazh, Kolazhe, Potpuri

Disponohu.Net

www.Disponohu.Com

Na konaktoni nëse doni edhe chati juaj të vendoset në këtë listë! Dëshironi të vendosni chatin tonë në faqen tuaj? Vetem vendosni këtë kod! Qe me paraqitjen e internetit, u paraqiten edhe faqet dhe softveret qe na mundesojne shoqerimin tone online dhe zgjerimin e shoqerise. Alba Chat eshte nje vend takim i rinise shqiptare ne internet qe prej 2006 dhe dita dites eshte renovuar dhe mbushur me gjera argetuese qe ndihmojne rinine per te gjetur shoqeri te re dhe poashtu te bisedojne me shoket anembane botes.

Gjithashtu ne faqen e Disponohu.Com tani keni mundesine qe te degjoni edhe Muzik Shqip dhe Muzik Anglishte dhe gjithashtu mund te kerkoni deshiren tuaj muzikore qe do ju plotesohen nga Radio Zemra. Ejani dhe na vizitoni, besojme qe do ngeleni te kenaqur dhe do na vizitoni perseri pasi te formoni shoqeri qe nuk do e gjeni ne chate tjera, pasi qe stafi i ALbaChat eshte njeri nga stafet me te vjetra sa i perketit chatit ne pergjithsi.

ALbaChat

Disponohu Music & Video

Disponohu.Com - Komuniteti më i madh shqiptar ne internet për shqiptaret ku do që janë.Disponohu Community an albanian community. www.Disponohu.com Disponohu Community është një komunitet online drejtuar rinisë shqiptare kudo në botë.Synimi jonë është qe të lidhim kontakte ndërmjet shqiptarve. Shërbimet të cilat ofrohen në Disponohu Community janë: chat, music, profil personal, faqe personale, fotoalbum, forum, video etj...

Disponohu Community is an online community directed towards the Albanian youth around the world. Our goal is to facilitate contact among Albanians but also between Albanians and non-albanians. We offer among the following: chat, music, personal profile, page, photoalbum, forum, video etc..

Music / Video

Copyright © 2019-2021 www.Disponohu.Com - Web Design: E. ReçanaLi